10 Αυγούστου 2017

Gadwin ScreenRecorder : Δημιουργήσετε βίντεο από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
Το Gadwin ScreenRecorder σας επιτρέπει να δημιουργήσετε βίντεο από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα με αυτόματη καταγραφή. Σας επιτρέπει να καταγράψετε τις κινήσεις του δρομέα, τις επιλογές μενού, αναδυόμενα παράθυρα, δακτυλογράφηση κειμένων, ήχους και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να δείτε στην οθόνη σας. Ευέλικτο και εξαιρετικά εύχρηστο. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφή για να ξεκινήσει η εγγραφή. Ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήστες που χρειάζονται να καταγράψουν δραστηριότητες στον υπολογιστή τους. Τα βίντεο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς σκοπούς, όπως επιδείξεις προϊόντων, εκπαιδευτικά προγράμματα, κουίζ, αξιολογήσεις, εκπαίδευση και αλλού.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Gadwin ScreenRecorder : Δημιουργήσετε βίντεο από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Gadwin ScreenRecorder : Δημιουργήσετε βίντεο από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας" Το Gadwin ScreenRecorder σας επιτρέπει να δημιουργήσετε βίντεο από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα με α...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>