09 Δεκεμβρίου 2017

Electronics Aid : Eύχρηστη και πολύ ισχυρή συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων
Το Electronics Aid είναι μια εύχρηστη και ισχυρή συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων με πολλές δυνατότητες.Υπολογίζει τις τιμές των αντιστάσεων ανάλογα με το χρώμα τους και σας δίνει την δυνατότητα να υπολογίσετε τις τιμές των αντιστάσεων σε παράλληλη και σειρά σύνδεση, ακόμη μπορεί να υπολογίσει τις τιμές πηνίων σε σειρά και σε παράλληλη σύνδεση καθώς και σε πυκνωτές, να υπολογίσει την αντίσταση που παρεμβάλλεται μετά τάσης και ενός led ανάλογα με το διαθέσιμο δυναμικό και πολλά άλλα.
____________Κλικ για μεγέθυνση_____________Electronics Aid : Eύχρηστη και πολύ ισχυρή συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων
4/ 5 stars - "Electronics Aid : Eύχρηστη και πολύ ισχυρή συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων" Το Electronics Aid είναι μια εύχρηστη και ισχυρή συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων με πολλές δυνατότητες.Υπολογίζει τις τιμές των αντιστά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>