22 Νοεμβρίου 2017

Display Tester : Ελέγξτε τον υπολογιστή ή το κινητό σας για νεκρά Pixels και επισκευάστε τα




Δοκιμάστε και βελτιώστε διάφορα χαρακτηριστικά της οθόνης σας, όπως η αντίθεση, και το επίπεδο γάμμα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ελέγξετε τη συσκευή σας για νεκρά εικονοστοιχεία και να προσπαθήσετε να τα επισκευάσετε. Περιλαμβάνονται, δοκιμές και οδηγίες για τη βελτίωση της αντίθεσης, της γκάμας, της ευκρίνειας, του εύρους του λευκού και του μαύρου επιπέδου, δοκιμές ανίχνευσης νεκρών ή κολλημένων εικονοστοιχείων. Τα χρώματα του φόντου περιλαμβάνουν: λευκό, κόκκινο, πράσινο, μπλε, κίτρινο, και κυανό. Δοκιμάστε και επισκευάστε και κολλήστε εικονοστοιχεία χρησιμοποιώντας διαφορετικά επίπεδα θορύβου. Οι τύποι θορύβου περιλαμβάνουν: γκρίζο, ασπρόμαυρο, λευκό, κόκκινο, πράσινο, μπλε, κίτρινο, και κυανό, και προβάλετε διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή και την οθόνη σας όπως ανάλυση, DPI και άλλα.






Display Tester : Ελέγξτε τον υπολογιστή ή το κινητό σας για νεκρά Pixels και επισκευάστε τα
4/ 5 stars - "Display Tester : Ελέγξτε τον υπολογιστή ή το κινητό σας για νεκρά Pixels και επισκευάστε τα" Δοκιμάστε και βελτιώστε διάφορα χαρακτηριστικά της οθόνης σας, όπως η αντίθεση, και το επίπεδο γάμμα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>