Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Display Tester : Ελέγξτε την οθόνη του PC σας για νεκρά Pixels και προσπαθήσετε να τα επισκευάσετεΔοκιμάστε και βελτιώστε διάφορα χαρακτηριστικά της οθόνης σας, όπως η αντίθεση, και το επίπεδο γάμμα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ελέγξετε τη συσκευή σας για νεκρά εικονοστοιχεία και να προσπαθήσετε να τα επισκευάσετε.

Περιλαμβάνονται, δοκιμές και οδηγίες για τη βελτίωση της αντίθεσης, της γκάμας, της ευκρίνειας, του εύρους του λευκού και του μαύρου επιπέδου, δοκιμές ανίχνευσης νεκρών ή κολλημένων εικονοστοιχείων.

Τα χρώματα του φόντου περιλαμβάνουν: λευκό, κόκκινο, πράσινο, μπλε, κίτρινο, και κυανό. Δοκιμάστε και επισκευάστε και κολλήστε εικονοστοιχεία χρησιμοποιώντας διαφορετικά επίπεδα θορύβου. Οι τύποι θορύβου περιλαμβάνουν: γκρίζο, ασπρόμαυρο, λευκό, κόκκινο, πράσινο, μπλε, κίτρινο, και κυανό, και προβάλετε διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή και την οθόνη σας όπως ανάλυση, DPI και άλλα.
Display Tester : Ελέγξτε την οθόνη του PC σας για νεκρά Pixels και προσπαθήσετε να τα επισκευάσετε
4/ 5 stars - "Display Tester : Ελέγξτε την οθόνη του PC σας για νεκρά Pixels και προσπαθήσετε να τα επισκευάσετε" Δοκιμάστε και βελτιώστε διάφορα χαρακτηριστικά της οθόνης σας, όπως η αντίθεση, και το επίπεδο γάμμα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>