10 Αυγούστου 2017

Diagram Studio : Ισχυρή εφαρμογή για τη δημιουργία επαγγελματικών διαγραμμάτων
Το Diagram Studio είναι μια ισχυρή εφαρμογή για τη γρήγορη και εύκολη δημιουργία επαγγελματικών διαγραμμάτων, τεχνικών σχεδίων και απεικονίσεων. Είναι το ιδανικό πρόγραμμα για τη δημιουργία μιας μεγάλης ποικιλίας διαγραμμάτων ροής, οργανωτικών διαγραμμάτων και διαγραμμάτων. Συγκεκριμένα, μπορεί να παράγει: Eπιχειρησιακά διαγράμματα, παρουσιάσεις και εικονογραφήσεις, χάρτες οργάνωσης και ροής εργασιών, λογισμικό και διαγράμματα ροής διαδικασίας,δομές βάσεων δεδομένων, μηχανικά σχήματα και τεχνικά σχέδια, δομές δικτυακών τόπων και διαγράμματα δικτύου, ερευνητικές διατάξεις και χάρτες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Diagram Studio : Ισχυρή εφαρμογή για τη δημιουργία επαγγελματικών διαγραμμάτων
4/ 5 stars - "Diagram Studio : Ισχυρή εφαρμογή για τη δημιουργία επαγγελματικών διαγραμμάτων" Το Diagram Studio είναι μια ισχυρή εφαρμογή για τη γρήγορη και εύκολη δημιουργία επαγγελματικών διαγραμμάτων, τεχνικών σχεδίων και απε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>