Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Complete Anatomy: H πιο εξελιγμένη πλατφόρμα εκμάθησης ανατομίας στον κόσμοH πιο εξελιγμένη πλατφόρμα εκμάθησης ανατομίας στον κόσμο. Με πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως πατενταρισμένα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, 3D εγγραφές με ήχο και κινούμενους μυς, μπορείτε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από στατικές εγκυκλοπαίδειες και να αυξήσετε τη μάθησή σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι φοιτητές ιατρικής, οι επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής και οι δια βίου εκπαιδευόμενοι μπορούν να αλληλοεπιδρουν με πάνω από 6.200 ανατομικές δομές υψηλής ανάλυσης. 

Συνδυάζει άψογα το διαισθητικό σχεδιασμό με την ανατομική ακρίβεια. Μια αποκλειστική επιλογή από παγκοσμίου φήμης ειδικούς στην ανατομία έχουν συγκεντρωθεί για να αποτελέσουν το νεοσυσταθέν Συμβούλιο Ακαδημαϊκής Ανασκόπησης, που εγγυάται ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα ανατομικών λεπτομερειών. Μετατρέψτε το παραδοσιακό 2D υλικό μάθησης σε 3D και αναζωογονήστε την ανατομία με χαρακτηριστικά όπως η παρακολούθηση των διαδρομών του νεύρου και τα εργαλεία που βοηθούν στην απεικόνιση σύνθετων λειτουργιών, όπως η παροχή νεύρων στους μυς, οι οδηγοί στρωμάτων για την ταυτοποίηση των οστών, επιφανειών και των μυϊκών προελεύσεων - σημείων εισαγωγής.

Θέλετε ακόμη να δημιουργήσετε άμεσα το δικό σας περιεχόμενο; Μπορείτε να σχεδιάζετε σημειώσεις ή να κόβετε τα στρώματα όπως θέλετε,  και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε την εργασία σας. Η πλατφόρμα κοινής χρήσης του cloud παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να μοιραστείτε αυτό το περιεχόμενο με άλλους χρήστες στις δικές σας ιδιωτικές ή πανεπιστημιακές ομάδες εντός εφαρμογής.
Complete Anatomy: H πιο εξελιγμένη πλατφόρμα εκμάθησης ανατομίας στον κόσμο
4/ 5 stars - "Complete Anatomy: H πιο εξελιγμένη πλατφόρμα εκμάθησης ανατομίας στον κόσμο" H πιο εξελιγμένη πλατφόρμα εκμάθησης ανατομίας στον κόσμο. Με πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως πατενταρισμένα εργαλεία τελευταίας τεχνο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>