22 Αυγούστου 2017

Backrammon Deluxe : Παίξτε τάβλι στον υπολογιστή ή το κινητό σας.
Ως γνωστόν,το τάβλι είναι ένα κλασικό παιχνίδι στρατηγικής και τύχης που παίζεται με ζάρια. Αυτή η διασκεδαστική, δωρεάν έκδοση για τα windows και windows phone έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να παίζετε στον Η / Υ ή το κινητό σας . Ξεκινήστε με το χρήσιμο σεμινάριο που θα σας διδάξει πώς να παίξετε. Παίξτε εναντίον του υπολογιστή ή εναντίον φίλων σας σε λειτουργία διάταξης 2 παικτών. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε τα πούλια και να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας.


Backrammon Deluxe : Παίξτε τάβλι στον υπολογιστή ή το κινητό σας.
4/ 5 stars - "Backrammon Deluxe : Παίξτε τάβλι στον υπολογιστή ή το κινητό σας." Ως γνωστόν,το τάβλι είναι ένα κλασικό παιχνίδι στρατηγικής και τύχης που παίζεται με ζάρια. Αυτή η διασκεδαστική, δωρεάν έκδοση για τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>