04 Δεκεμβρίου 2017

Avatars+ Anime Maker : Δημιουργήστε το δικό σας Avatar




Τα Avatars είναι συνήθως μικρά εικονίδια αντιπροσωπευτικό του χρήστη που το επιλέγει, στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε χιλιάδες όμως εδώ θα δούμε πόσο απλά μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας. Δεν χρειάζονται πολλές προσπάθειες για να ρυθμίσετε τη μάσκα, απλώς επιλέξτε τα αντικείμενα που θέλετε να προσθέσετε στην εικόνα που ανεβάσετε και σύρτε τα στην εικόνα σας, περιστρέψετε τώρα  αριστερά, οριζόντια, κάθετα κάθε φορά ή αυξομοιώστε το μέγεθός τους έως ότου φτάσετε στην τελική εικόνα του avatar που επιθυμείτε.





Avatars+ Anime Maker : Δημιουργήστε το δικό σας Avatar
4/ 5 stars - "Avatars+ Anime Maker : Δημιουργήστε το δικό σας Avatar" Τα Avatars είναι συνήθως μικρά εικονίδια αντιπροσωπευτικό του χρήστη που το επιλέγει, στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε χιλιάδες όμως ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>