24 Νοεμβρίου 2017

AstroGrep : Εφαρμογή αναζήτησης για τα windows
Το AstroGrep είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα των Microsoft Windows. Το Grep είναι ένα πρόγραμμα γραμμής εντολών UNIX το οποίο αναζητά μέσα σε αρχεία για λέξεις-κλειδιά. Το AstroGrep υποστηρίζει κανονικές εκφράσεις, ευέλικτες επιλογές εκτύπωσης, αποθηκεύει τις πιο πρόσφατα χρησιμοποιούμενες διαδρομές και έχει μια λειτουργία "context" που είναι ιδανική για την εξέταση του πηγαίου κώδικα. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν είναι η δυνατότητα φιλτραρίσματος των αποτελεσμάτων αναζήτησης κατά ημερομηνία και μέγεθος, παράβλεψη κρυφών αρχείων και καταλόγων, δημιουργία λιστών αποκλεισμού, αντιγραφή των πληροφοριών στο πρόχειρο, καθώς και ανοιχτά αρχεία ή φάκελοι. Δεδομένου ότι δεν απαιτεί μεγάλη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών για τη διαμόρφωση των αποκλειστικών παραμέτρων, ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να ελέγξουν ολόκληρη τη διαδικασία με μερικά μόνο κλικ.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

AstroGrep : Εφαρμογή αναζήτησης για τα windows
4/ 5 stars - "AstroGrep : Εφαρμογή αναζήτησης για τα windows " Το AstroGrep είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα των Microsoft Windows. Το Grep είναι ένα πρόγραμμα γραμμής εντολών UNIX το οποίο αναζητά μέσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>