09 Δεκεμβρίου 2017

Torrent RT FREE : Εφαρμογή Client BitTorrent για Windows metro
Χρειάζεστε ένα σταθερό πρόγραμμα client BitTorrent σε στυλ Windows μέτρο για το tablet σας η τον υπολογιστή σας; Δοκιμάστε το Torrent RT και δεν θα απογοητευτείτε! Με την εξαιρετικά βελτιστοποιημένη βιβλιοθήκη MonoTorrent υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα που θα περιμένατε από ένα σύγχρονο πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent. Μπορεί να μεγιστοποιήσει το εύρος ζώνης του δικτύου σας χωρίς να αποστραγγίσει όλους τους πόρους σας.


Το Torrent RT έχει μια καθαρή διασύνδεση και δεν απαιτεί ουσιαστικά καμία ρύθμιση. Απλά επιλέξτε ένα φάκελο για να κατεβάσετε τα downloads σας. Για να ξεκινήσετε τη λήψη, απλά ανοίξτε ένα αρχείο torrent ή κάντε κλικ σε έναν magnet σύνδεσμο και η λήψη θα ξεκινήσει αμέσως.


Torrent RT FREE : Εφαρμογή Client BitTorrent για Windows metro
4/ 5 stars - "Torrent RT FREE : Εφαρμογή Client BitTorrent για Windows metro " Χρειάζεστε ένα σταθερό πρόγραμμα client BitTorrent σε στυλ Windows μέτρο για το tablet σας η τον υπολογιστή σας; Δοκιμάστε το Torrent ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>