14 Ιουλίου 2017

Stencyl : Πως να δημιουργήσετε παιχνίδια χωρίς κώδικα
Θέλετε να φτιάξετε παιχνίδια Flsh με πολύ εύκολο τρόπο και με μοναδική ελκυστική εμφάνιση; Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας παιχνίδι δωρεάν; Ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις οδηγίες του δημιουργού του μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας παιχνίδι flash δωρεάν. Απλά κατεβάσετε το λογισμικό stencyl και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.

Εκτός από τα παιχνίδια flash μπορείτε ακόμη να φτιάξετε και παιχνίδια για για iOS και Android συσκευές. Παρ΄ότι η γενική φιλοσοφία του προγράμματος δεν απαιτεί να ξέρετε απαραίτητα κάποια γλώσσα προγραμματισμού εν τούτοις κατά τη γνώμη μου είναι ένα πρόγραμμα για δυνατούς χρήστες (παρ΄ότι δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής) υπό την έννοια ότι για να καταλάβετε και να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του θα πρέπει να έχετε κάποια σχέση με τους υπολογιστές και φυσικά χρόνο για να ασχοληθείτε. Στην ιστοσελίδα της εφαρμογής θα βρείτε αναλυτικότατη περιγραφή βήμα πώς βήμα για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

Stencyl : Πως να δημιουργήσετε παιχνίδια χωρίς κώδικα
4/ 5 stars - "Stencyl : Πως να δημιουργήσετε παιχνίδια χωρίς κώδικα" Θέλετε να φτιάξετε παιχνίδια Flsh με πολύ εύκολο τρόπο και με μοναδική ελκυστική εμφάνιση; Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας παιχνίδ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>