Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

SITU HOME : Δωρεάν, εύχρηστο, λογισμικό σχεδίασης 3D για το σπίτι σαςΓια όσους έχουν ανακαινίσει ή έχτισαν σπίτι, γνωρίζουν πόσο δύσκολο μπορεί να είναι όχι μόνο η έρευνα και η αξιολόγηση όλων των διαφορετικών επιλογών και διαθέσιμων δυνατοτήτων - είτε πρόκειται για χρώματα βαφής, επίπλων ή ακόμα και για σχέδια. 

Το Situ είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να επιλύσει αυτά τα προβλήματα. Πρόκειται για μία εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν τα σπίτια τους σε ρεαλιστικό 3D περιβάλλον χρησιμοποιώντας πραγματικά προϊόντα και μάρκες.Το εικονικό σπίτι σας γίνεται η πλατφόρμα λήψης τεκμηριωμένων αποφάσεων και έτσι αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητα ζητήματα μετά τη δέσμευσή σας. Το Situ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όλοι όσοι διαθέτουν απλά ένα υπολογιστή με Windows να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Κάντε κλικ και σύρετε τους τοίχους έξω για να αλλάξετε το μέγεθος του δωματίου σας με ακρίβεια χιλιοστού. Τα πάντα είναι διαισθητικά και ευέλικτα, εξαλείφοντας την ανάγκη αγοράς ενός ακριβού λογισμικού σχεδίασης 3D βασισμένο σε CAD. Για να δουλέψετε με τη εφαρμογή θα πρέπει να κάνετε απλά Registration.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SITU HOME : Δωρεάν, εύχρηστο, λογισμικό σχεδίασης 3D για το σπίτι σας
4/ 5 stars - "SITU HOME : Δωρεάν, εύχρηστο, λογισμικό σχεδίασης 3D για το σπίτι σας" Για όσους έχουν ανακαινίσει ή έχτισαν σπίτι, γνωρίζουν πόσο δύσκολο μπορεί να είναι όχι μόνο η έρευνα και η αξιολόγηση όλων των διαφο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>