13 Οκτωβρίου 2017

PIP Camera Selfie Photo In Pic : Εκπληκτικές φωτογραφίες με περισσότερα από 100+ υπόβαθρα και 40 + πλαίσια κολάζ
Πρόκειται για μια  Universal εφαρμογή για Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή οπουδήποτε, σε μια ποικιλία συσκευών όπως τα τηλέφωνα, τα tablet, και επιτραπέζιους υπολογιστές. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής παρέχει μια ποικιλία εργαλείων για τον έλεγχο των αναλύσεων οθόνης και των πλαισίων διαμόρφωσης. Είναι βελτιστοποιημένο για όλες τις συσκευές, όπως το τηλέφωνο και τα ταμπλέτες, παρέχοντας ένα γρήγορο και αποτελεσματικό αποτέλεσμα. 

Η PIP Camera Selfie Photo In Pic είναι ίσως μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους. Αν θέλετε τις πιο εκπληκτικές και αξέχαστες φωτογραφίες  είναι γεμάτη με διάφορα φίλτρα για το σχεδιασμό νέων καρέ και επίσης για τη δημιουργία φόντου με θόλωση ή τετραγώνων εικόνων. 

Με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, περισσότερα από 100+ υπόβαθρα για να διαλέξετε, εύκολη εναλλαγή κατά τη δημιουργία δυναμικών κολλάζ, όμορφες εικόνες φόντου με θόλωση, νέα σχέδια και σχεδιαγράμματα κάμερας,νέα φίλτρα κειμένου, χαμόγελα, emojis και clip art για τη δημιουργία ελκυστικών εικόνων και περισσότεροι από 40 + πλαίσια κολάζ για να διαλέξετε.


PIP Camera Selfie Photo In Pic : Εκπληκτικές φωτογραφίες με περισσότερα από 100+ υπόβαθρα και 40 + πλαίσια κολάζ
4/ 5 stars - "PIP Camera Selfie Photo In Pic : Εκπληκτικές φωτογραφίες με περισσότερα από 100+ υπόβαθρα και 40 + πλαίσια κολάζ" Πρόκειται για μια  Universal εφαρμογή για Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή οπουδήποτε, σε μια ποικιλία συσκευώ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>