20 Σεπτεμβρίου 2017

Photomath - Camera Calculator : Λύστε μαθηματικές πράξεις σκανάρωντάς τις με την κάμερα του κινητού σας
Σε παλαιότερη ανάρτηση είχαμε μιλήσει για το symbolab, μία online εφαρμογή με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να λύσετε τα πιο δύσκολα προβλήματα μαθηματικών. Στον αντίποδα αυτής της εφαρμογής παρουσιάζουμε το PhotoMath, μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που αναλαμβάνει για λογαρισμό σας να λύσει τα δυσκολότερα προβλήματα. Το δυνατό σημείο του είναι ότι δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσουμε τίποτα και το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε με την κάμερα του κινητού μας επάνω στη μαθηματική πράξη που πρέπει να εκτελέσουμε και αυτόματα η εφαρμογή θα μας δώσει τη λύση.

Photomath - Camera Calculator : Λύστε μαθηματικές πράξεις σκανάρωντάς τις με την κάμερα του κινητού σας
4/ 5 stars - "Photomath - Camera Calculator : Λύστε μαθηματικές πράξεις σκανάρωντάς τις με την κάμερα του κινητού σας" Σε παλαιότερη ανάρτηση είχαμε μιλήσει για το symbolab , μία online εφαρμογή με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να λύσετε τα πιο δύσκ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>