31 Ιανουαρίου 2018

Pencil : Συλλογές ενσωματωμένων σχημάτων για την σχεδίαση διαφορετικών τύπων διεπαφών
Το Pencil είναι μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή που παρέχει διάφορες συλλογές ενσωματωμένων σχημάτων για την σχεδίαση διαφορετικών τύπων διεπαφών, από επιτραπέζιες έως κινητές πλατφόρμες. Ξεκινώντας από το 2.0.2, το Pencil διανέμεται με προεγκατεστημένα διαγράμματα UI για Android και iOS. Αυτό καθιστά ακόμα πιο εύκολη την εκκίνηση των εφαρμογών με απλή εγκατάσταση.

Η λίστα των ενσωματωμένων συλλογών περιλαμβάνει πλέον γενικά σχήματα, στοιχεία ροής, διαγράμματα UI desktop, web, σχήματα GUI Android και iOS. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες συλλογές που δημιουργούνται από την κοινότητα και διανέμονται ελεύθερα στο διαδίκτυο. Μπορείτε εύκολα να πάρετε μια συλλογή και να την εγκαταστήσετε σε μολύβι με μια απλή λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης.

Υποστηρίζει επίσης την εξαγωγή εγγράφων σε δημοφιλείς μορφές, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων κειμένου OpenOffice, LibreOffice, Inkscape SVG και Adobe PDF. Το Pencil περιλαμβάνει επίσης ένα εργαλείο περιήγησης για clipart που ενσωματώνει το OpenClipart.org  και επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν εύκολα cliparts από λέξεις-κλειδιά και να τα προσθέτουν στο σχέδιο με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Mac OS X

Pencil : Συλλογές ενσωματωμένων σχημάτων για την σχεδίαση διαφορετικών τύπων διεπαφών
4/ 5 stars - "Pencil : Συλλογές ενσωματωμένων σχημάτων για την σχεδίαση διαφορετικών τύπων διεπαφών" Το Pencil είναι μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή που παρέχει διάφορες συλλογές ενσωματωμένων σχημάτων για την σχεδίαση διαφορετικών τύπων διε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>