23 Σεπτεμβρίου 2017

Open Live Writer : Δημιουργήστε αναρτήσεις ιστολογίου και προσθέστε φωτογραφίες και βίντεο
Το Open Live Writer είναι ένας ισχυρός, ελαφρύς επεξεργαστής ιστολογίου που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αναρτήσεις ιστολογίου, να προσθέτετε φωτογραφίες και βίντεο και στη συνέχεια να δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να συντάξετε δημοσιεύσεις blogs εκτός σύνδεσης και στη συνέχεια να τις δημοσιεύσετε με την επιστροφή σας. Συνεργάζεται με πολλούς δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών ιστολογίου, όπως WordPress , Blogger , TypePad , DasBlog και πολλά άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Windows Metro Apps 


Open Live Writer : Δημιουργήστε αναρτήσεις ιστολογίου και προσθέστε φωτογραφίες και βίντεο
4/ 5 stars - "Open Live Writer : Δημιουργήστε αναρτήσεις ιστολογίου και προσθέστε φωτογραφίες και βίντεο" Το Open Live Writer είναι ένας ισχυρός, ελαφρύς επεξεργαστής ιστολογίου που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αναρτήσεις ιστολογίου,...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>