04 Δεκεμβρίου 2017

MyPC : Διαγνωστικό πρόγραμμα για τα Windows
Πρόκειται για ένα δωρεάν διαγνωστικό πρόγραμμα για τα Windows που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διαγνωστικό πρόγραμμα ώστε να δείτε πληροφορίες σχετικά με το υλικό του υπολογιστή σας όπως έκδοση λειτουργικού συστήματος, Servicepack, έκδοση IE, DirectX, δεδομένα CPU, διεύθυνση IP, όνομα υπολογιστή, ομάδα εργασίας, σύνδεση στο διαδίκτυο κ.λ.π, φορτίο μνήμης αλλά και το χρησιμοποιήσετε ως κέντρο ελέγχου κέντρο ελέγχου καθαρίζοντας και αφαιρώντας τα πλεονάζοντα αρχεία, το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης κλπ, να δημιουργήστε στιγμιότυπα οθόνης με κλικ του ποντικιού, να ενημερώστε τα Windows 10, να αποθηκεύσετε και να επαναφέρετε τις θέσεις στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας, να εξάγετε εικονίδια από αρχεία EXE και DLL και πολλά άλλα.


____________Κλικ για μεγέθυνση_____________MyPC : 9.5.1.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

MyPC : Διαγνωστικό πρόγραμμα για τα Windows
4/ 5 stars - "MyPC : Διαγνωστικό πρόγραμμα για τα Windows" Πρόκειται για ένα δωρεάν διαγνωστικό πρόγραμμα για τα Windows που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διαγνωστικό πρόγραμμα ώστε να δείτ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>