Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Mirror Photo Edit Collage : Εφαρμογή επεξεργασίας και κολάζ φωτογραφιώνΔημιουργήστε μοναδικές εικόνες σας με περισσότερα από 22 + εφέ αντανακλαστικά για εικόνες για τις προσωπικές φωτογραφίες. Προσθέστε υπέροχα εφέ και απλά, αποθηκεύστε τις ή μοιραστείτε τις. Συμβατή με όλους τους τύπους συσκευών όπως tablet, pcs και smartphones. Σε συνδυασμό με βασικές λειτουργίες και ισχυρές λειτουργίες, αυτή η εφαρμογή ολοκληρώνει όλες τις απαιτήσεις σας από μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών.

Οι λειτουργίες του επιτρέπουν στο χρήστη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις φωτογραφίες του, να ελέγξει τα επίπεδα αδιαφάνειας και θολώματος των εικόνων σας για να τα κάνει πιο ρεαλιστικά και φυσικά.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις φωτογραφίες καθρέπτη με εντυπωσιακά πλαίσια, σχήματα και μοτίβα κειμένου. Το Live cam της εφαρμογής προσφέρει ένα πολύ μοναδικό χαρακτηριστικό, το οποίο είναι η απευθείας εκτύπωση και επεξεργασία εικόνας .
Mirror Photo Edit Collage : Εφαρμογή επεξεργασίας και κολάζ φωτογραφιών
4/ 5 stars - "Mirror Photo Edit Collage : Εφαρμογή επεξεργασίας και κολάζ φωτογραφιών" Δημιουργήστε μοναδικές εικόνες σας με περισσότερα από 22 + εφέ αντανακλαστικά για εικόνες για τις προσωπικές φωτογραφίες. Προσθέστε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>