30 Ιουλίου 2017

Luminar Neptune : Εφαρμογή φίλτρων γραφικών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης
Η εταιρεία λογισμικού Macphun κυκλοφόρησε τον νέο επεξεργαστή εικόνας Luminar. Η πιο σημαντική καινοτομία στο Luminar Neptune είναι ένα νέο φίλτρο με τεχνητή νοημοσύνη. Το φίλτρο Accent AI βελτιώνει τις εικόνες με ένα απλό ρυθμιστικό, αντί για πολλές ρυθμίσεις και στοιχεία ελέγχου, όπως σκιές, φωτεινές ενδείξεις, αντίθεση, τόνος, κορεσμό και έκθεση.

Το νέο φίλτρο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύσει διαφορετικές περιοχές μιας εικόνας με βάση τη δομή, τα αντικείμενα, τις σκοτεινές και φωτεινές ζώνες, τα χρώματα και άλλες παραμέτρους. Καθώς ο χρήστης μετακινεί το ρυθμιστικό σε όλη την εικόνα, το λογισμικό εντοπίζει αυτόματα ποιες περιοχές της εικόνας χρειάζονται βελτιώσεις και τις εφαρμόζουν.


Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση των αλλαγών, δημιουργώντας μια πιο φυσική ή δραματική εμφάνιση, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή δώστε το e-mail σας εδώ και αφού το εγκαταστήσετε κατά την είσοδό σας στο πρόγραμμα γράψτε το e-mail σας και αντιγράψτε τον κωδικό που θα σας σταλεί μετά την επιβεβαίωση του στο προιόν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Luminar Neptune : Εφαρμογή φίλτρων γραφικών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης
4/ 5 stars - "Luminar Neptune : Εφαρμογή φίλτρων γραφικών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης" Η εταιρεία λογισμικού Macphun κυκλοφόρησε τον νέο επεξεργαστή εικόνας Luminar. Η πιο σημαντική καινοτομία στο Luminar Neptune είναι έ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>