//Add More external stylesheets KeePass : Ο κορυφαίος δωρεάν διαχειριστής κωδικών πρόσβασης



Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

KeePass : Ο κορυφαίος δωρεάν διαχειριστής κωδικών πρόσβασης

read

Δωρεάν, ανοιχτού κώδικα, ελαφρύς και εύχρηστος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για Windows, Linux και Mac OS X, για Android, iPhone/iPad. Με τόσους πολλούς κωδικούς πρόσβασης που πρέπει να θυμάστε και την ανάγκη να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης για την προστασία των πολύτιμων δεδομένων σας, το KeePass είναι μία απαραίτητη εφαρμογή για να διαχειρίζεστε όλους τους κωδικούς σας  πρόσβασης με ασφαλή τρόπο.

Το KeePass τοποθετεί όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας σε μια εξαιρετικά κρυπτογραφημένη βάση δεδομένων και τους κλειδώνει με ένα κύριο κλειδί ή ένα αρχείο κλειδιού. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να θυμάστε μόνο έναν κύριο κωδικό πρόσβασης ή να επιλέξετε το αρχείο κλειδιού για να ξεκλειδώσετε ολόκληρη τη βάση δεδομένων

Επομένως, πρέπει μόνο να θυμάστε ένα μόνο κύριο κωδικό πρόσβασης ή να επιλέξετε το αρχείο κλειδιού για να ξεκλειδώσετε ολόκληρη τη βάση δεδομένων. Οι βάσεις δεδομένων κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας τους καλύτερους και πιο ασφαλείς αλγόριθμους κρυπτογράφησης που είναι επί του παρόντος γνωστοί (AES και Twofish).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, Linux, Mac OS X, Android, iPhone/iPad
Κατεβάστε την εφαρμογή KeePass


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!