16 Νοεμβρίου 2017

DCS World : Ο κορυφαίος ψηφιακός εξομοιωτής στρατιωτικών αεροσκαφών
Ο ψηφιακός εξομοιωτής της παγκόσμιας μάχης (DCS World) είναι ένα δωρεάν ψηφιακό παιχνίδι μάχης το οποίο εστιάζει στη προσομοίωση στρατιωτικών αεροσκαφών. Περιλαμβάνει τα αεροσκάφη DRIVE SU-25T και TF-51D και είναι επεκτάσιμη μέσω επιπρόσθετων μονάδων DCS καθώς και πρόσθετα και mods.Το DCS World περιλαμβάνει μια τεράστια περιοχή αποστολής της περιοχής του Καυκάσου, η οποία περιλαμβάνει μεγάλο μέρος της Γεωργίας - τη θέση της ρωσικής εισβολής στη Γεωργία το 2008. Ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε χάρτες, αεροπλάνα, ελικόπτερα και πολλά άλλα επιπλέον δεδομένα έτσι ώστε να αλλάξετε την γεωγραφική περιοχή της μάχης.

Το Digital Combat Simulator World (DCS World) είναι μια δωρεάν, ενοποιημένη διεπαφή για όλα τα προϊόντα DCS. Μπορείτε να σκεφτείτε το DCS World ως λειτουργικό σύστημα προσομοίωσης. Οι μονάδες DCS που μπορούν να συνδεθούν στο DCS World μπορούν να περιλαμβάνουν αεροσκάφη, χάρτες, μονάδες εδάφους, εκστρατείες κ.λπ. Η DCS World δεν περιλαμβάνει μόνο μονάδες που αναπτύσσονται εσωτερικά από το Eagle Dynamics, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει επίσης και  άλλα, πιστοποιημένα από τρίτους κατασκευαστές.


Ας έρθουμε τώρα στην εγκατάσταση. Αφού εγκαταστήσετε το παιχνίδι τρέξτε το εικονίδιο DCS World και περιμένετε έως ότου  αναβαθμιστεί το παιχνίδι. Θα πρέπει να σημειώσω ότι η αναβάθμιση του παιχνιδιού ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής  σας και την διαμόρφωση του υπολογιστή σας θα πάρει από αρκετή έως πολύ ώρα, κάτι πολύ φυσικό αφού τα αρχεία της αναβάθμισης είναι περίπου 14 GB και κατά την διάρκεια της αποσυμπίεσης τους το συνολικό τους μέγεθος εκτείνεται στα 25 περίπου. Τέλος θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι για να μπορέσετε να το τρέξτε θα πρέπει ο υπολογιστής σας να πληρεί τις εξής προδιαγραφές:

Ελάχιστες απαιτήσεις για το DCS World 1.5.2: 
OS: 64-bit Windows με υποστήριξη DirectX 11: 7 SP1, 8, 8.1, 10 
RAM: 8GB 
VRAM: 2GB 
GPU με δυνατότητα DirectX 11

Σημαντικό: Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το SP1 κατά τη χρήση των Windows 7. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

DCS World : Ο κορυφαίος ψηφιακός εξομοιωτής στρατιωτικών αεροσκαφών
4/ 5 stars - "DCS World : Ο κορυφαίος ψηφιακός εξομοιωτής στρατιωτικών αεροσκαφών" Ο ψηφιακός εξομοιωτής της παγκόσμιας μάχης (DCS World) είναι ένα δωρεάν ψηφιακό παιχνίδι μάχης το οποίο εστιάζει στη προσομοίωση στρατ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>