28 Δεκεμβρίου 2017

Commander One : Δωρεάν διαχείριση αρχείων διπλού παραθύρου για Mac
Για όλους όσους αγνοούσαν την ύπαρξη ενός επαγγελματικού διαχειριστή αρχείων διπλού πάνελ για Mac, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Commander One με δυνατότητες διαχείρισης αρχείων κατά πολύ ανώτερες από την κλασική λύση διαχείρισης αρχείων για τους χρήστες του OS X. Το εντελώς νέο Commander One for Mac είναι 100% φυσικά γραμμένο σε Swift. Με το Commander One μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο πλαίσια ταυτόχρονα και να ρυθμίσετε τα δικά σας πλήκτρα για οποιαδήποτε ενέργεια. Επιπλέον, είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για λειτουργικά OS X. Περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για την τέλεια διαχείριση αρχείων σε υπολογιστές Mac. Ανεξάρτητα από το αν είστε απλός, ή επαγγελματίας χρήστης αποκτήστε  ένα επαγγελματικό προιόν  για τον πλήρη έλεγχο των εγγράφων σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:  Mac OS X

Commander One : Δωρεάν διαχείριση αρχείων διπλού παραθύρου για Mac
4/ 5 stars - "Commander One : Δωρεάν διαχείριση αρχείων διπλού παραθύρου για Mac" Για όλους όσους αγνοούσαν την ύπαρξη ενός επαγγελματικού διαχειριστή αρχείων διπλού πάνελ για Mac, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Commande...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>