22 Ιουλίου 2017

CCleaner : Κορυφαίο πρόγραμμα καθαρισμού,βελτιστοποίησης για τα Windows
Το CCleaner είναι ίσως ένα από τα πιό παλιά προγράμματα καθαρισμού και βελτιστοποίησης για τα Windows. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ ισχυρό εργαλείο. Πρόκειται για ενα προγραμματάκι που πιστεύω ότι είναι απαραίτητο για τον καθένα μας, καθαρίζει το ιστορικό μας κατά την περιήγηση στο internet, τα πρόσφατα έγγραφα την αυτόματη συμπλήρωση αναζήτησης αδειάζει τον κάδο ανακύκλωσης προσφέροντας και πολλές άλλες δυνατότητες στο χρήστη, ένα ακόμα σημαντικό του στοιχείο είναι ότι κάνει επιδιόρθωση στη registry απεγκατάσταση προγραμμάτων, καθαρισμό διπλών αρχείων, πλήρη καθαρισμό του σκληρού σας δίσκου, αναλαμβάνοντας την εποπτεία του υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


CCleaner : Κορυφαίο πρόγραμμα καθαρισμού,βελτιστοποίησης για τα Windows
4/ 5 stars - " CCleaner : Κορυφαίο πρόγραμμα καθαρισμού,βελτιστοποίησης για τα Windows" Το CCleaner είναι ίσως ένα από τα πιό παλιά προγράμματα καθαρισμού και βελτιστοποίησης για τα Windows. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>