15 Οκτωβρίου 2017

TweakPower : Αποκτήστε βέλτιστη ταχύτητα και σταθερότητα
Το TweakPower είναι μια σουίτα τύπου "all-in-one" που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Προστατεύει τους χρήστες από τα κοινά προβλήματα PC, αυξάνοντας παράλληλα την απόδοση και την ασφάλεια του υπολογιστή τους. Περιλαμβάνει εξελιγμένους βελτιστοποιητές απόδοσης, που σας βοηθούν να επιτύχετε υπερβολικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης εφαρμογών, να εργάζεστε πιο γρήγορα και να κάνετε τα παιχνίδια σας να τρέχουν πιο ομαλά.

Τώρα, είναι πιο εύκολο από ποτέ, να αποκτήσετε ένα καθαρό υπολογιστή. Ποιο συγκεκριμένα, καταργήστε τα περιττά αρχεία, καθαρίστε το μητρώο, διαγράψτε τα ίχνη του διαδικτύου και βελτιστοποιήστε τον υπολογιστή σας με ένα μόνο κλικ για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Μπορείτε ακόμη, να προγραμματίστε την αυτόματη εκκίνηση προγραμμάτων, αυτόματη αναπαραγωγή και διαχείριση προγραμματισμένων εργασιών, να απεγκαταστήσετε εφαρμογές, και να αντιμετωπίσετε τυπικά προβλήματα των Windows. Ακόμη με την προσαρμογή των Windows,


δώστε το δικό σας στυλ, προσαρμόζοντας την εμφάνιση τους, συμπεριλαμβανομένων χρωμάτων, πλαισίων παραθύρων, εικονιδίων, κουμπιών, οθόνης εκκίνησης και σύνδεσης, μενού εκκίνησης, προβολής επιφάνειας εργασίας, εξερευνητή και σύνδεσης. Προσαρμόστε τον Internet Explorer, τον Firefox και τις συνδέσεις σας στις ανάγκες σας και συγχρονίστε τον υπολογιστή σας. Με την λειτουργία οικονομίας δώστε μεγάλη διάρκεια στη ζωής της μπαταρίας, μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος του επεξεργαστή, σβήνοντας τις περιττές διαδικασίες φόντου και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας από εσωτερικές και εξωτερικές συσκευές. Η λειτουργία Turbo σβήνει πάνω από 70 περιττές διαδικασίες, απελευθερώνοντας ενέργεια για ταχύτερη περιήγηση, παιχνίδια και βίντεο. Στο πεδίο τμήμα επισκευής των Windows μπορείτε να διορθώσετε μια μεγάλη πλειοψηφία των γνωστών προβλημάτων των Windows. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις του συστήματος, των συσκευών εισόδου, των μονάδων δίσκου, των προγραμμάτων εφαρμογής και των εφέ, για να προσαρμόσετε καλύτερα τα Windows στις ανάγκες σας.


Προστατέψτε τον υπολογιστή σας με τις λειτουργίες ασφαλείας. Διαμορφώστε και διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις για το τείχος προστασίας, την εκτροπή, τις αυτόματες ενημερώσεις, τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη και το κέντρο ασφαλείας. Διαγράψτε μόνιμα τα ευαίσθητα δεδομένα από τον σκληρό δίσκο, κρυπτογραφείστε αρχεία χρησιμοποιώντας το προηγμένο προηγμένο πρότυπο κρυπτογράφησης AES (κρυπτογράφηση AES) και διαγράψτε με ασφάλεια τα πρωτότυπα αρχεία, ελέγξτε τις ρυθμίσεις της οθόνης, του εκτυπωτή, του δικτύου και προστατέψτε την προστασία της ιδιωτικότητάς σας.


Τέλος, η λειτουργία επαναφοράς σάς επιτρέπει να επαναφέρετε τα αρχεία και τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σε προηγούμενη κατάσταση όταν όλα λειτουργούσαν σωστά και να πραγματοποιήσετε πλήρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή επαναφορά του μητρώου. Άλλες λειτουργίες: Ο διαχωριστής αρχείων σάς επιτρέπει να διαχωρίζετε αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους σε πολλαπλά αρχεία, γρήγορα και εύκολα να μάθετε για τις πλήρεις ρυθμίσεις του συστήματος και τις συσκευές, να περιηγείστε στο μητρώο σε λειτουργία Turbo και να έχετε μια επισκόπηση σημαντικών βοηθημάτων του συστήματος.

TweakPower : 0.047

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

TweakPower : Αποκτήστε βέλτιστη ταχύτητα και σταθερότητα
4/ 5 stars - "TweakPower : Αποκτήστε βέλτιστη ταχύτητα και σταθερότητα" Το TweakPower είναι μια σουίτα τύπου "all-in-one" που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Προστα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>