Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Supertux : Κλασικό 2D jump'n παιχνίδι σε στυλ Super MarioΤο superTux είναι ένα κλασικό 2D jump'n παιχνίδι sidescroller με ένα στυλ παρόμοιο Super Mario, περιλαμβάνει 9 εχθρούς, 26 επίπεδα, υποστήριξη joystick, πολύ καλή μουσική με όμορφα γραφικά. και υποστήριξη ελληνικών. Διανέμεται από πολλές ιστοσελίδες και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Για παράδειγμα, τον Μάιο του 2017 από τις πύλες της Softpedia για την έκδοση Linux υπήρξαν μόνο 80.000 λήψεις, και από την Softonic πάνω από 750.000 λήψεις  μόνο για την έκδοση των Windows.

Μεταξύ του 2002 και του Μαΐου του 2017, το Supertux συγκέντρωσε επίσης πάνω από 850.000 λήψεις μέσω του Sourceforge.net . Η ιστορία του παιχνιδιού λίγο πολύ κλασική. Ο Tux και η Penny βγήκαν για ένα ωραίο πικ-νικ στο πάγο της Ανταρκτικής. Ξαφνικά, ένα πλάσμα πήδηξε πίσω από έναν πάγο ενώ ο ο Tux  κοιμόταν.

Όταν όμως ξυπνάει, διαπιστώνει ότι η αγαπημένη Penny λείπει. Βρίσκει λοιπόν και μία επιστολή  αυτού που έχει απαγάγει την Penny   και απειλεί τον Tux να μην διανοηθεί να προσπαθήσει για να την απελευθερώσει. Όπως λοιπόν καταλάβατε δεν μπορούμε να αφήσουμε μόνο του τον Tux,  και θα πρέπει να τον βοηθήσουμε  να φτάσει στο φρούριο για να απελευθερώσει την αγαπημένη του.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android,Mac OS X
Supertux : Κλασικό 2D jump'n παιχνίδι σε στυλ Super Mario
4/ 5 stars - "Supertux : Κλασικό 2D jump'n παιχνίδι σε στυλ Super Mario" Το superTux είναι ένα κλασικό 2D jump'n παιχνίδι sidescroller με ένα στυλ παρόμοιο Super Mario, περιλαμβάνει 9 εχθρούς, 26 επίπεδ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>