28 Σεπτεμβρίου 2017

PCMark 10 Basic Edition : Μετρήστε τη συνολική απόδοση του υπολογιστή σας
Το PCMark 10 είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό αναφοράς-σύγκρισης για υπολογιστές. Ενημερωμένο για τα Windows 10 με νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά το PCMark 10 είναι ταχύτερο και πιο εύκολο στη χρήση. Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύνολο δοκιμών που καλύπτουν μεγάλη ποικιλία εργασιών που εκτελούνται στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Με τις επιλογές γρήγορης, εκτεταμένης και προσαρμοσμένης εκτέλεσης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, το PCMark 10 είναι το πλήρες σημείο αναφοράς του υπολογιστή για το σύγχρονο γραφείο και αποτελεί ιδανική επιλογή για οργανισμούς που αγοράζουν υπολογιστές σε μεγάλους αριθμούς.

Οι δοκιμές αντικατοπτρίζουν τις ποικίλες απαιτήσεις της σύγχρονης εργασίας. Παράγει ακριβή και αμερόληπτα αποτελέσματα, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας. Το PCMark 10 είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει.  Μετρά τη συνολική απόδοση του υπολογιστή σας για σύγχρονη εργασία γραφείου χρησιμοποιώντας δοκιμές βασισμένες σε εφαρμογές και δραστηριότητες .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PCMark 10 Basic Edition : Μετρήστε τη συνολική απόδοση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "PCMark 10 Basic Edition : Μετρήστε τη συνολική απόδοση του υπολογιστή σας " Το PCMark 10 είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό αναφοράς-σύγκρισης για υπολογιστές. Ενημερωμένο για τα Windows 10 με νέα και βελτιωμένα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>