03 Δεκεμβρίου 2017

multcloud : Ενοποιήστε και διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας στο ΄΄σύννεφο΄΄Το MultCloud αποτελεί μία μοναδική online εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να ενοποιήσουμε και να τους διαχειριστούμε. Για παράδειγμα αν έχετε λογαριασμό στο Dropbox, SkyDrive, και το Google Drive, η στο Dropbox μπορείτε να τους διαχειριστείτε και αντιγράψετε αρχεία από τον ένα στον άλλο. Εννοείται ότι πριν από θα πρέπει να έχουμε εγγραφεί στους συγκεκριμένους παρόχους αποθήκευσης και να έχουμε ή να φτιάξουμε κάποιο λογαριασμό. Υποστηρίζει τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες Cloud όπως Google Drive, Dropbox, Box.net, Skydrive, Amazon S3, SugarSync, OneDrive,Box,Yandex και πολλούς άλλους.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Αφού συνδεθούμε στην εφαρμογή το πρώτο μας βήμα είναι να κάνουμε registration (είναι δωρεάν). Αυτό γίνεται με μία απλή εγγραφή στην υπηρεσία δίνοντας το e-mail μας και καθορίζοντας ένα username και κωδικό. Θα σας σταλεί στο e-mail που θα δώσετε ένα μύνημα επιβεβαίωσης όπου θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την εγγραφή σας πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο.
2
Κάνουμε login στον λογαριασμό μας και μόλις μπειτε στο λογαρισμό σας γράψτε το username της υπηρεσίας που θέλετε να συνδεθείτε και πατήστε το κουμπί, για παράδειγμα έγραψα το username που χρησιμοποιώ στοGoogle Drive και πάτησα Google Drive Account, επαναλάβετε το ίδιο και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που θέλετε να προσθέσετε.

3
Αφού προσθέσουμε τις υπηρεσίες που επιθυμούμε περιμένουμε λίγο μέχρι να γίνει η αντιγραφή των αρχείων στην νέα μας υπηρεσία και απο εκεί και πέρα πραγματοποιούμε τις αλλαγές ή τις μεταφορές αρχείων μεταξύ των υπηρεσιών που έχουμε προσθέσει. Για παράδειγμα, έχω προσθέσει τον λογαρισμό μου στο OneDrive και στο Google Drive και θέλω να κάνω αντιγραφή ένα φάκελο από το Google Drive στο OneDrive. Όπως βλέπετε αριστερά στο μενού φαίνονται οι υπηρεσίες που έχω προσθέσει. Επιλέγω Google Drive διαλέγω τον φάκελο Web και τον τσεκάρω, πατώ με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μου επάνω στον φάκελο και επιλέγω τις ενέργειες που θέλω. Στο παράδειγμά μας έχω επιλέξει αντιγραφή.


Επιλέγω  Copy  κλικάρω μετά την υπηρεσία OneDrive   και  με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μου στο σημείο που θέλω  πατάω paste. Αυτό ήταν, όπως θα δείτε στην κάτω πλευρά θα εμφανιστεί η σχετική μπάρα προόδου της αντιγραφής και ο φάκελος θα αντιγραφεί εκεί που έχω καθορίσει. χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να αντιγραφεί το αρχείο και παράλληλα μπορείτε να κάνετε και άλλες εργασίες,ή ακόμη και να κλείσετε την εφαρμογή και να την ανοίξετε αργότερα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά των αρχείων σας.


Κατά την ίδια λογική επίσης μπορείτε να προσθέσετε να διαγράψετε να μεταφέρετε και να αντιγράψετε αρχεία και φακέλους. Τέλος αν θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας οποιοδήποτε αρχείο, και κατα τον ίδιο τρόπο επιλέξτέ με το ποντίκι Share File και δώστε το λίνκ ή γράψτε το e-mail που θέλετε να το στείλετε

Author's Website:

multcloud : Ενοποιήστε και διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας στο ΄΄σύννεφο΄΄
4/ 5 stars - "multcloud : Ενοποιήστε και διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας στο ΄΄σύννεφο΄΄" Το MultCloud αποτελεί μία μοναδική online εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να ενοποιήσουμε και να τους διαχειριστούμε. Για παράδει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>