11 Αυγούστου 2017

Manager Free Accounting Software : Δωρεάν εφαρμογή λογιστικής
Τo Manager Free Accounting Software Manager είναι δωρεάν λογισμικό λογιστικής που τρέχει σε Windows, mac και Linux. Διαθέτει ένα διαισθητικό και πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας με λειτουργικές μονάδες όπως ταμειακά βιβλία, τιμολόγια, απαιτήσεις, πληρωτέα ποσά, φόρους αλλά και ολοκληρωμένες οικονομικές εκθέσεις. Είτε από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, είτε από φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα λογιστικά σας δεδομένα από οπουδήποτε με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μοιραστείτε την πρόσβαση με την ομάδα σας  οπότε ο καθένας έχει πρόσβαση στους ίδιους αριθμούς ταυτόχρονα όποτε το χρειάζεται. Ρυθμίστε τους χρήστες σας και δώστε τους πρόσβαση μόνο στις επιχειρήσεις και τις λειτουργίες που χρειάζονται για το ρόλο τους.Η ομάδα πωλήσεων μπορεί να ετοιμάσει ή να εκδώσει τιμολόγια χωρίς να έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα του συστήματος. Οι επιχειρηματικοί συνεργάτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση μόνο για ανάγνωση σε οικονομικές καταστάσεις χωρίς να εκτεθούν σε υπόλοιπο σύστημα. Όλες οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα έτσι δεν θα ανησυχείτε ποτέ για την αναγκαιότητα αναβάθμισης. Τα δεδομένα σας είναι απολύτως ασφαλή, ακόμη και αν ο υπολογιστής σας χαθεί ή κλαπεί.

Πραγματοποιήστε υποβιβασμό στην ελεύθερη έκδοση σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή στο μέλλον. Σε αντίθεση με άλλες λύσεις λογιστικής σύννεφο, δεν θα χάσετε ποτέ την πρόσβαση στα δεδομένα σας όταν σταματήσετε τη συνδρομή σας, καθώς μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη πλήρους αντιγράφου ασφαλείας και να εισαγάγετε στην έκδοση επιτραπέζιων υπολογιστών δωρεάν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, Linux

            Ubuntu

            Fedora

Manager Free Accounting Software : Δωρεάν εφαρμογή λογιστικής
4/ 5 stars - "Manager Free Accounting Software : Δωρεάν εφαρμογή λογιστικής " Τo Manager Free Accounting Software Manager είναι δωρεάν λογισμικό λογιστικής που τρέχει σε Windows, mac και Linux. Διαθέτει ένα διαισ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>