29 Σεπτεμβρίου 2017

Google Duo : Πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις με εικόνα υψηλής ποιότητας 

Το Google Duo είναι μία ιδιαίτερη εφαρμογή για συσκευές Android με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις με εικόνα υψηλής ποιότητας με ταχύτητα και αξιοπιστία, τόσο μέσω σύνδεσης Wi-Fi όσο και μέσω σύνδεσης δεδομένων. Εχει σχεδιαστεί να είναι απλή, αξιόπιστη και διασκεδαστική. Με λιτό και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης μπορείτε να καλέσετε οποιαδήποτε επαφή σας με ένα μόνο πάτημα, δείτε αυτόν που σας καλεί προτού απαντήσετε, χάρη στη δυνατότητα ζωντανής προεπισκόπησης που διαθέτει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.tachyon

Google Duo : Πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις με εικόνα υψηλής ποιότητας
4/ 5 stars - "Google Duo : Πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις με εικόνα υψηλής ποιότητας"   Το Google Duo είναι μία ιδιαίτερη εφαρμογή για συσκευές Android με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις με εικό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>