13 Ιανουαρίου 2018

EMCO MoveOnBoot : Δωρεάν εργαλείο για το χειρισμό αρχείων και φακέλων, που είναι κλειδωμένα από τα Windows
Δωρεάν εργαλείο για το χειρισμό αρχείων και φακέλων, που είναι κλειδωμένα από τα Windows, υπηρεσίες συστήματος ή άλλες εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να μετονομάσετε, να μετακινήσετε ή να διαγράψετε οποιοδήποτε κλειδωμένο αρχείο ή φάκελο κατά την επόμενη επανεκκίνηση του συστήματος. Ενσωματώνεται με τον βασικό μηχανισμό των Windows για τη διαχείριση κλειδωμένων πόρων, οπότε χρησιμοποιώντας πολύ απλό οπτικό περιβάλλον μπορείτε να επιλέξετε κλειδωμένους πόρους και να ορίσετε τις λειτουργίες που πρέπει να εκτελεστούν μαζί τους από τον πυρήνα των Windows στην επόμενη επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το EMCO MoveOnBoot; Μπορείτε να βασιστείτε στο EMCO MoveOnBoot όταν τα αρχεία σας είναι κλειδωμένα και δεν μπορείτε να τα διαγράψετε, να τα μετακινήσετε ή να τα μετονομάσετε. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια εργαλεία, δεν τερματίζει διαδικασίες αντίθετα, χρησιμοποιεί τον μηχανισμό των Windows για τη διαχείριση αρχείων κατά την επανεκκίνηση, όταν οι υπηρεσίες συστήματος ή οι εφαρμογές δεν μπορούν να ρυθμίσουν τα κλειδώματα, οπότε αυτή η προσέγγιση είναι ασφαλής και φυσική.

EMCO MoveOnBoot : 3.01

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

EMCO MoveOnBoot : Δωρεάν εργαλείο για το χειρισμό αρχείων και φακέλων, που είναι κλειδωμένα από τα Windows
4/ 5 stars - "EMCO MoveOnBoot : Δωρεάν εργαλείο για το χειρισμό αρχείων και φακέλων, που είναι κλειδωμένα από τα Windows" Δωρεάν εργαλείο για το χειρισμό αρχείων και φακέλων, που είναι κλειδωμένα από τα Windows, υπηρεσίες συστήματος ή άλλες εφαρμογές. Χρησι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>