25 Ιουνίου 2017

Cute Video Audio Merger Free Version : Συγχωνεύστε αρχεία ήχου και βίντεο σε ένα ενιαίο αρχείο βίντεο

Το Cute Audio Audio Merger Free Version  είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να συγχωνεύσει αρχεία ήχου και βίντεο σε ένα ενιαίο αρχείο βίντεο. Το Audio Audio Merger προσθέτει νέα μουσικά κομμάτια στα βίντεο σας συνδυάζοντας εγγραφές βίντεο και ήχου,συμπεριλαμβανομένων των αρχείων HD, σε ένα μόνο αρχείο σε διάφορες μορφές εξόδου. Μπορεί να προσθέσει ήχο σε κάποιο βίντεο ή να αντικαταστήστε τους ήχους που περιλαμβάνει με νέα αρχεία ήχου, όπως η μουσική η αφήγηση.Το πεδίο Προσθήκη ήχου είναι μια εκτεταμένη προβολή λίστας. Οι επιλογές εξόδου βίντεο περιλαμβάνουν την μετατροπή του βίντεο σε  FLV, MP4, iPod, OGG και πολλά άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Cute Video Audio Merger Free Version : Συγχωνεύστε αρχεία ήχου και βίντεο σε ένα ενιαίο αρχείο βίντεο
4/ 5 stars - "Cute Video Audio Merger Free Version : Συγχωνεύστε αρχεία ήχου και βίντεο σε ένα ενιαίο αρχείο βίντεο" Το Cute Audio Audio Merger Free Version  είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορεί να συγχωνεύσει αρχεία ήχου και βίντεο σε ένα ενιαίο αρχ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>