Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Bitdefender Home Scanner : Σαρωτής ασφαλείας Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυοΈνας εξαιρετικά γρήγορος σαρωτής Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυο. Το Bitdefender Home Scanner αναζητά ευάλωτες συσκευές και αδύναμους κωδικούς πρόσβασης και  σας παρέχει λεπτομερείς συστάσεις ασφαλείας για το οικιακό σας δίκτυο. Σταματήστε τους χάκερς και τους διάφορους εισβολείς που εκμεταλλεύονται τα κενά ασφαλείας ώστε να συνδεθούν στο οικιακό σας δίκτυο, και να κλέψουν προσωπικές σας πληροφορίες.

Με το Bitdefender Home Scanner έχετε πάντα τον έλεγχο. Σαρώνει το Wi-Fi δίκτυό σας, και εντοπίζει-υπογραμμίζει τα ελαττώματα ασφάλειας του δικτύου σας ενώ παράλληλα αναζητά αδύναμους κωδικούς πρόσβασης καθώς και ευπαθείς ή κρυπτογραφημένες επικοινωνίες.

Συνδέει τις πληροφορίες που συλλέγονται από τις συνδεδεμένες συσκευές σας με τις σε απευθείας σύνδεση βάσεις δεδομένων ευπάθειας και σας δίνει μια λεπτομερή αναφορά, ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ασφάλεια για το δίκτυό σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Bitdefender Home Scanner : Σαρωτής ασφαλείας Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυο
4/ 5 stars - "Bitdefender Home Scanner : Σαρωτής ασφαλείας Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυο" Ένας εξαιρετικά γρήγορος σαρωτής Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυο. Το Bitdefender Home Scanner αναζητά ευάλωτες συσκευές και αδύναμους...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>