Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Super Cleaner - Antivirus : Εργαλείο βελτιστοποίησης του κινητού σας με λειτουργίες antivirusΤο Super Cleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο βελτιστοποίησης με λειτουργίες antivirus που εμπιστεύονται πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Απλό, μικρό, γρήγορο και έξυπνο, διαθέτει αποτελεσματικές λειτουργίες βελτιστοποίησης. Με το app αυτό, μπορείτε να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο, να ανεβάσετε τη μνήμη RAM, να καταργήσετε ή να απενεργοποιήσετε περιττές εφαρμογές και να ενισχύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Περιλαμβάνει ακόμη, λειτουργία μείωσης της θερμοκρασίας και ένα ισχυρότατο antivirus που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε το κινητό σας από ιούς και να κρατήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή.

Ακόμη, μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να βρείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε σπάνια, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να απεγκαταστήσετε τις περιττές εφαρμογές. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον προστασία με κωδικό πρόσβασης σε ευαίσθητες εφαρμογές, όπως το Facebook τα μηνύματα σας, το Gmail, το WhatsApp και  άλλες.
Super Cleaner - Antivirus : Εργαλείο βελτιστοποίησης του κινητού σας με λειτουργίες antivirus
4/ 5 stars - "Super Cleaner - Antivirus : Εργαλείο βελτιστοποίησης του κινητού σας με λειτουργίες antivirus" Το Super Cleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο βελτιστοποίησης με λειτουργίες antivirus που εμπιστεύονται πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>