25 Μαΐου 2017

Photovisi : Διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας κολάζ
Το Photovisi είναι μία εκπληκτική online εφαρμογή για την δημιουργία κολάζ. Μεσα από τρία απλά βασικά βήματα μπορείτε να επιλέξετε και να ολοκληρώσετε τα κολάζ σας μέσα σε πολύ λίγο χρόνο .

ΒΗΜΑΤΑ

  1. Πατήστε στο κουμπί Creating για να ξεκινήσετε
  2. Επιλέξτε κάποια από τις διαθέσιμες κατηγορίες στα δεξιά του μενού της εφαρμογής και πατήστε επάνω στο πρότυπο που σας αρέσει
  3. Πατήστε το κουμπί Add Photos και προσθέστε τις φωτογραφίες σας . Αν θέλετε στο σημείο αυτό μπορείτε να αλλάξετε background και να προσθέσετε κάποιο κείμεινο, μόλις ολοκληρώσετε πατήστε το κουμπί finish.
  4. Μόλις η εφαρμογή ολοκληρώσει την επεξεργασία του κολάζ, θα σας ζητήσει αν θέλετε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στο Facebook ή στο Twiter ή να τις σώσετε στον υπολογιστή σας. Πατήστε στο κουμπί Download   για να τις κατεβάσετε, σε  αυτή την περίπτωση θα εμφανίζεται στην φωτογραφία σας ένα λογότυπο της εφαρμογής στο κάτω μέρος της φωτογραφίας σας.

Author's Website:

Photovisi : Διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας κολάζ
4/ 5 stars - "Photovisi : Διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας κολάζ " Το Photovisi είναι μία εκπληκτική online εφαρμογή για την δημιουργία κολάζ. Μεσα από τρία απλά βασικά βήματα μπορείτε να επιλέξετε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>