Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Security Master : Η καλύτερη εφαρμογή κατά των ιών και της κλοπής των προσωπικών σας δεδομένων Η νούμερο ένα εφαρμογή προστασίας προσωπικών δεδομένων και κατά των Ιών. Χρειάζεται μόνο 10 δευτερόλεπτα για να ανιχνεύσει ιούς, δούρειους ίππους, κακόβουλο λογισμικό και διαρροή προσωπικών δεδομένων. Προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα του τηλεφώνου σου περαιτέρω με το να αποκρύπτει τα μηνύματα και να κλειδώνει τις εφαρμογές αμέσως με το AppLock.

____________Κλικ για μεγέθυνση_____________Επιπροσθέτως, παίρνει αυτόματα φωτογραφίες οποιουδήποτε προσπαθεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό σου. Περιλαμβάνει επίσης όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση του τηλεφώνου σου, συμπεριλαμβανομένων της ώθησης, του καθαρισμού, της εξοικονόμησης μπαταρίας, της ασφαλούς σύνδεσης Wi-Fi, του καθαρισμού ειδοποιήσεων και της φραγής κλήσεων. 

Επέλεξε το δικό σου στυλ κλειδώματος οθόνης από εκατοντάδες θέματα AppLock, ή διαμόρφωσε το χρησιμοποιώντας τις δικές σου φωτογραφίες και απαλλάξου από ενοχλητικές ειδοποιήσεις καθαρίζοντας αυτόματα τις ειδοποιήσεις που είναι σκουπίδια. Αποτρέπει τις ειδοποιήσεις σκουπιδιών από το να φράσσουν και να ελαττώνουν την ταχύτητα του τηλεφώνου σου, προστατεύει το τηλέφωνό σου από ενοχλητικές και ανησυχητικές ειδοποιήσεις, που εν τέλει βελτιστοποιούν την απόδοση του τηλεφώνου σου και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Security Master : Η καλύτερη εφαρμογή κατά των ιών και της κλοπής των προσωπικών σας δεδομένων
4/ 5 stars - "Security Master : Η καλύτερη εφαρμογή κατά των ιών και της κλοπής των προσωπικών σας δεδομένων"  Η νούμερο ένα εφαρμογή προστασίας προσωπικών δεδομένων και κατά των Ιών. Χρειάζεται μόνο 10 δευτερόλεπτα για να ανιχνεύσει ιούς, δο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>