Βελτιστοποιήστε και παίξτε με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ταχύτητα τα παιχνίδια σαςΓια να μπορέσει κανείς να τρέξει απαιτητικά παιχνίδια θα πρέπει ο υπολογιστής που χρησιμοποιεί να έχει σχετικά καλές επιδόσεις. Ωστόσο ακόμη και αν διαθέτει καλό υπολογιστή οι κακές ρυθμίσεις, και οι πεπαλαιωμένοι οδηγοί, μπορεί να οδηγήσουν σε συχνά κολλήματα και κρασαρίσματα. Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιήσουμε δύο προγράμματα ένα για κάρτες γραφικών ATI και Nvidia που θα αναλάβουν να αυτοματοποιήσουν την διαδικασία των απαραίτητων ρυθμίσεων για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά και να ενημερώσουν τους οδηγούς της κάρτας γραφικών μας με νεώτερες εκδόσεις.Αν έχετε κάρτα γραφικών AMD, και θέλετε καλύτερες, και πιο σταθερές αποδόσεις στα παιχνίδια σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Gaming Evolved Tool. Πρόκειται για μία καταπληκτική εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενημερώσετε αυτόματα την κάρτα σας με τα τελευταία προγράμματα οδήγησης, χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε για αυτά, και γενικά να αποκτήσετε τις καλύτερες ρυθμίσεις για την κάρτα γραφικών σας ανάλογα με το παιχνίδι που παίζετε.

 Η εφαρμογή πραγματοποιεί αυτόματη βελτιστοποίηση στα παιχνίδια σας και εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ρύθμιση αφού η εφαρμογή αναλαμβάνει να να διαμορφώσει τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών για τον υπολογιστή σας ανάλογα με το υλικό του υπολογιστή σας. Κερδίστε δωρεάν παιχνίδια, hardware, εκπτώσεις, και πολλά άλλα!

Συνομιλήστε με τους φίλους σας ενώ παίζετε πάρτε screenshots και μοιραστείτε τα με τους φίλους σας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε το παιχνίδι σας. Η χρήση της είναι πανεύκολη και δεν θα χρειαστεί να προβληματιστείτε πουθενά αφού για κάθε σας βήμα υπάρχει λεπτομερής ενημέρωση. Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένους τους φίλους μας που διαθέτουν κάρτες γραφικών Nvidia πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε κάτι ανάλογο και για αυτούς.Παραπάνω παρουσιάσαμε το Gaming Evolved tool μία εφαρμογή που απευθύνετε σε κάρτες γραφικών AMD και που βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της έτσι ώστε να παίξετε με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ταχύτητα τα παιχνίδια σας, όμως σας υποσχεθήκαμε να παρουσιάσουμε και την αντίστοιχη εφαρμογή για το αντίπαλο στρατόπεδο τη NVIDIA. Σύμφωνα με την Nvidia ένα μεγάλο ποσοστό Gamers δεν κάνουν τις σωστές ρυθμίσεις στην κάρτα γραφικών τους.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του απαιτήσεις και ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με την κάρτα γραφικών που χρησιμοποιούμε αλλά και με την όλη σύνθεση του υπολογιστή μας. Έχοντας αυτό ως κατά νού η Nvidia αποφάσισε να δημιουργήσει ένα λογισμικό που να περικλείει αυτή την φιλοσοφία δίνοντας στον απλό χρήστη τη δυνατότητα να παίξει τα παιχνίδια που επιθυμεί με την καλύτερη δυνατή απόδοση χωρίς όμως αυτός να είναι αναγκασμένος να ρυθμίζει κάθε φορά την κάρτα γραφικών του.

Έτσι γεννήθηκε ιδέα του GeForce Experience που έγινε και πράξη, μία εφαρμογή που θα σας ειδοποιεί αυτόματα για τις νέες εκδόσεις οδηγών από την NVIDIA ώστε να είναι ενημερωμένο το πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας γραφικών σας με τους πιό πρόσφατους οδηγούς αποδίδοντας τη μέγιστη απόδοση στα παιχνίδια σας, ακόμη με την σύνδεσή σας στο Cloud Datacenter της NVIDIA μπορείτε να κατεβάσετε τις βέλτιστες ρυθμίσεις για κάθε παιχνίδι ανάλογα με τον υπολογιστή,την CPU, GPU την μνήμη και την οθόνη σας . Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική απόδοση με πολύ χαμηλό latency και ταχύτητα στα παιχνίδια σας.

Βελτιστοποιήστε και παίξτε με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ταχύτητα τα παιχνίδια σας
4/ 5 stars - "Βελτιστοποιήστε και παίξτε με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ταχύτητα τα παιχνίδια σας" Για να μπορέσει κανείς να τρέξει απαιτητικά παιχνίδια θα πρέπει ο υπολογιστής που χρησιμοποιεί να έχει σχετικά καλές επιδόσεις. Ωσ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια

Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια
–>