09 Απριλίου 2017

Wikipedia : Η επίσημη εφαρμογή της Wikipedia για τα Windows Metro
Η Βικιπαίδεια ή Wikipedia είναι ένα συλλογικό εγκυκλοπαιδικό εγχείρημα που έχει συσταθεί στο διαδίκτυο, παγκόσμιο, πολύγλωσσο, που λειτουργεί με την αρχή του wiki. Η Βικιπαίδεια έχει ως στόχο να παρέχει ελεύθερα επαναχρησιμοποιήσιμο περιεχόμενο, με αντικειμενικά και επαληθεύσιμα στοιχεία, που ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει και να βελτιώσει. Η  εφαρμογή Wikipedia είναι η επίσημη εφαρμογή της Wikipedia για τα Windows Metro. Περιλαμβάνει περισσότερα από 20 εκατομμύρια άρθρα σε 280 γλώσσες και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και ευρέως χρησιμοποιούμενη εγκυκλοπαίδεια που έχουν επεξεργαστεί ποτέ οι άνθρωποι.


Wikipedia : Η επίσημη εφαρμογή της Wikipedia για τα Windows Metro
4/ 5 stars - "Wikipedia : Η επίσημη εφαρμογή της Wikipedia για τα Windows Metro" Η Βικιπαίδεια ή Wikipedia είναι ένα συλλογικό εγκυκλοπαιδικό εγχείρημα που έχει συσταθεί στο διαδίκτυο, παγκόσμιο, πολύγλωσσο, που λει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>