31 Ιανουαρίου 2018

Video Moments-MiniMovie: Επιλέξτε τις αγαπημένες φωτογραφίες και μετατρέψτε τις σε βίντεο παρουσίαση
Επιλέξτε τις αγαπημένες φωτογραφίες και αποκτήστε αμέσως μια εκπληκτική παρουσίαση βίντεο Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, αλλά εξαιρετικά ισχυρό και με πολλές επιλογές έτσι ώστε να το προσαρμόσετε και να το κάνετε δικό σας. Προσθέστε όσες φωτογραφίες θέλετε από τη γκαλερί, την κάμερα σας ή από τον ιστό, και δείτε άμεσα το βίντεο σας πριν το αποθηκεύσετε. Επιλέξτε πάνω από 100 αυτοκόλλητα και αναζητήστε περισσότερα αυτοκόλλητα στο διαδίκτυο από την εφαρμογή, επιλέξτε από πολλά στυλ βίντεο και κινούμενα πλαίσια βίντεο. Επιλέξτε από πολλές επιλογές ήχου ή εισάγετε τη δική σας, προσθέστε φίλτρα για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας και τέλος αποθηκεύστε το ως βίντεο. Ωστόσο, μπορείτε να επεξεργαστείτε το βίντεο και μετά  την αποθήκευση του ανά πάσα στιγμή.


Video Moments-MiniMovie: Επιλέξτε τις αγαπημένες φωτογραφίες και μετατρέψτε τις σε βίντεο παρουσίαση
4/ 5 stars - "Video Moments-MiniMovie: Επιλέξτε τις αγαπημένες φωτογραφίες και μετατρέψτε τις σε βίντεο παρουσίαση" Επιλέξτε τις αγαπημένες φωτογραφίες και αποκτήστε αμέσως μια εκπληκτική παρουσίαση βίντεο Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, αλλά εξαιρετι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>