15 Απριλίου 2017

RemoteRebootX : Κάντε τερματισμό ή επανεκκίνηση σε απομακρυσμένους υπολογιστές
Για την απομακρυσμένη επανεκκίνηση ή τερματισμό λειτουργίας σε απομακρυσμένους υπολογιστές, ταυτόχρονα, και την παρακολούθηση της κατάστασης τους σε πραγματικό χρόνο με ενσωματωμένο ping το RemoteRebootX είναι ίσως το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα απομακρυσμένης επανεκκίνησης για Windows χωρίς να απαιτείται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό στους απομακρυσμένους υπολογιστές!

Απλά ξεκινήστε το RemoteRebootX και φτιάξτε ένα ολοκληρωμένο χρονοδιάγραμμα εργασιών, δηλαδή για παράδειγμα, εκκίνηση οποιαδήποτε εργασίας σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, ανακτήσετε την τελευταία φορά εκκίνησης από απομακρυσμένους υπολογιστές ανακτήσετε τη λίστα των υπηρεσιών που έχουν οριστεί σε "αυτόματη", αλλά δεν λειτουργούν επί του παρόντος στις απομακρυσμένους υπολογιστές (διάγνωση ζητημάτων εκκίνησης), ανακτήσετε τη διεύθυνση MAC από απομακρυσμένους υπολογιστές (που απαιτείται για Wake On LAN)

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

RemoteRebootX : Κάντε τερματισμό ή επανεκκίνηση σε απομακρυσμένους υπολογιστές
4/ 5 stars - "RemoteRebootX : Κάντε τερματισμό ή επανεκκίνηση σε απομακρυσμένους υπολογιστές" Για την απομακρυσμένη επανεκκίνηση ή τερματισμό λειτουργίας σε απομακρυσμένους υπολογιστές, ταυτόχρονα, και την παρακολούθηση της κατάσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>