03 Φεβρουαρίου 2018

DU Recorder - Screen Recorder : Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή καταγραφής βίντεο και εικόνας για Android
Το DU Recorder είναι μια δωρεάν, σταθερή εφαρμογή καταγραφής οθόνης υψηλής ποιότητας για Android, η οποία σας βοηθά να καταγράφετε ομαλά και καθαρά βίντεο. Με πληθώρα δυνατοτήτων όπως αποτύπωση οθόνης, εγγραφή βίντεο, επεξεργασία βίντεο και χωρίς να χρειάζεται rooting της συσκευής σας, το DU Recorder σας παρέχει έναν εύκολο και απλό τρόπο να εγγράφετε βίντεο από την οθόνη σας, όπως βίντεο από παιχνίδια, βιντεοκλήσεις, παραστάσεις και πολλά άλλα.

Μπορείτε να γράψετε βίντεο από δημοφιλή παιχνίδια για κινητά ή να καταγράφετε βιντεοκλήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας. Το DU Recorder περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες όπως, πολλές αναλύσεις, ταχύτητες καρέ και ταχύτητες δεδομένων (bit rate) υποστήριξη για βίντεο HD παύση και συνέχεια εγγραφής, ενεργοποίηση μπροστινής κάμερας, εγγραφή εξωτερικού ήχου, έλεγχος της εγγραφής από αιωρούμενο παράθυρο ή από τη γραμμή ειδοποιήσεων, απόκρυψη του αιωρούμενου παραθύρου για βίντεο χωρίς πλαίσιο, και εμφάνιση των πατημάτων κλικ στην εγγραφή.____________Κλικ για μεγέθυνση_____________Ακόμη, διαθέτει ισχυρές και εύχρηστες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καλύτερα βίντεο όπως περικοπή βίντεο, συνένωση βίντεο, προσθήκη μουσικής επένδυσης, ρύθμιση της έντασης του βίντεο αλλά και δυνατότητα να καταγράψετε στιγμιότυπα οθόνης σε ένα και μόνο κλικ.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα στιγμιότυπα οθόνης σας ή να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας της ίδιας της εφαρμογής για να συνενώσετε και να περικόψετε τις εικόνες σας. Εν κατακλείδι, η προσωπική μου άποψη είναι πώς πρόκειται μακράν για το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής βίντεο και εικόνας που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για συσκευές Android .


DU Recorder - Screen Recorder : Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή καταγραφής βίντεο και εικόνας για Android
4/ 5 stars - "DU Recorder - Screen Recorder : Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή καταγραφής βίντεο και εικόνας για Android" Το DU Recorder είναι μια δωρεάν, σταθερή εφαρμογή καταγραφής οθόνης υψηλής ποιότητας για Android, η οποία σας βοηθά να καταγράφετ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>