29 Ιανουαρίου 2018

Jolix Audio Converter: Μετατροπέας αρχείων ήχου και CD Ripper
Το Jolix Audio Converter είναι ένα χαρακτηριστικό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων.Σας επιτρέπει να μετατρέψετε αρχεία μεταξύ πολλών δημοφιλή φορμά, όπως MP3, WMA, FAAC MP4/AAC, Ogg Vorbis, AAC, Bonk και FLAC. Έρχεται με ένα σετ προφίλ και ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα επεξεργασίας για κάθε μορφή που υποστηρίζεται.

Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από διάφορες προεπιλογές και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και τις παραμέτρους του ήχου. Εκτός από τους κωδικοποιητές και λίστες αναπαραγωγής, το Jolix Converter σας προσφέρει πρόσβαση σε CDDB / freedb online βάση δεδομένων CD (ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων και να εισάγουν πληροφορίες για τη μουσική τους) CDText, Plug-ins και πληροφορίες ετικετών για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όλα τα δεδομένα σχετίζονται με τα αρχεία ήχου.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Jolix Audio Converter: Μετατροπέας αρχείων ήχου και CD Ripper
4/ 5 stars - "Jolix Audio Converter: Μετατροπέας αρχείων ήχου και CD Ripper " Το Jolix Audio Converter είναι ένα χαρακτηριστικό πρόγραμμα μετατροπής αρχείων.Σας επιτρέπει να μετατρέψετε αρχεία μεταξύ πολλών δημοφι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>