04 Μαρτίου 2017

Image Converter One : Μετατρέψτε και αλλάξτε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας
Το Image Converter One είναι ένα απλό πρόγραμμα για τη μετατροπή φωτογραφιών και την αλλαγή μεγέθους τους. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν,  που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς περιορισμούς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τις περισσότερες από τις δημοφιλείς μορφές αρχείων γραφικών: JPG, BMP, TIFF, PNG, GIF, PSD, PCX, RAS, ICO, CUR, WMF, κλπ , Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε το προσωπικό σας υδατογράφημα. Τέλος μπορείτε να ολοκληρώσετε την αλλαγή μεγέθους και μετατροπή τους δημιουργώντας το προσωπικό σας υδατογράφημα σε όχι περισσότερο από 3 βήματα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Image Converter One : Μετατρέψτε και αλλάξτε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Image Converter One : Μετατρέψτε και αλλάξτε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας" Το Image Converter One είναι ένα απλό πρόγραμμα για τη μετατροπή φωτογραφιών και την αλλαγή μεγέθους τους. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>