04 Μαρτίου 2017

DU Antivirus - Lock app, video : Κλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και κρύψτε φωτογραφίες και βίντεο
Κλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και κρύψτε προσωπικές σας φωτογραφίες και βίντεο. Περιλαμβάνει σάρωση για κάθε εφαρμογή, παρακολουθεί κάθε νέα εγκατάσταση καθώς και τις ενημερώσεις των εφαρμογών του τηλεφώνου σας, σε πραγματικό χρόνο. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες προστασίας από ιούς, adware, malware, trojan. Ελέγχει ποια στοιχεία θα μπορούσαν να διαρρεύσουν και προστατεύει την ιδιωτικότητά σας  προτείνοντάς σας να προσθέσετε ένα ασφαλές κωδικό πρόσβασης για να τα κλειδώσετε. Τέλος μπορεί να κρυπτογραφήσει και να κρύψει τις ιδιωτικές φωτογραφίες σας, και βίντεο.

DU Antivirus - Lock app, video : Κλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και κρύψτε φωτογραφίες και βίντεο
4/ 5 stars - "DU Antivirus - Lock app, video : Κλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και κρύψτε φωτογραφίες και βίντεο" Κλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και κρύψτε προσωπικές σας φωτογραφίες και βίντεο. Περιλαμβάνει σάρωση για κάθε εφαρμογή, παρακολουθ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>