10 Νοεμβρίου 2017

SSuite FaceTime : Εφαρμογή για επικοινωνία με κάμερα, ήχο και μηνύματα στο τοπικό σας δίκτυο

To SSuite FaceTime είναι ένα λογισμικό για απευθείας συνομιλίες με κάμερα, ήχο και μηνύματα που δεν βασίζεται σε τρίτους προμηθευτές ή ειδικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τοπικά δίκτυα και για απευθείας συνδέσεις στο διαδίκτυο παρέχοντας παράλληλα και την ασφάλεια των επικοινωνιών σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σετ ακουστικών, μικρόφωνο, ή / και μια web κάμερα για να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Το FaceTime λειτουργεί σε οποιοδήποτε LAN ή Wi-Fi δίκτυο, καθώς και για συνδέσεις στο διαδίκτυο, π.χ. DSL, Cable, ή 3/4 G ευρυζωνικές συνδέσεις. Το ελάχιστο εύρος που απαιτείται είναι 128 Kbps (σε συνεχή βάση). Κατά την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής σε Windows Vista / 7 Windows 8 και Windows 10 πρέπει να τρέξετε το αρχείο εγκατάστασης και την εφαρμογή ως διαχειριστής.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SSuite FaceTime : Εφαρμογή για επικοινωνία με κάμερα, ήχο και μηνύματα στο τοπικό σας δίκτυο
4/ 5 stars - "SSuite FaceTime : Εφαρμογή για επικοινωνία με κάμερα, ήχο και μηνύματα στο τοπικό σας δίκτυο" To SSuite FaceTime είναι ένα λογισμικό για απευθείας συνομιλίες με κάμερα, ήχο και μηνύματα που δεν βασίζεται σε τρίτους προμηθευτές ή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>