19 Φεβρουαρίου 2017

Kigo Image Converter : Λογισμικό μετατροπής εικόνων
Το Kigo Image Converter είναι ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση λογισμικό μετατροπής εικόνας για τους χρήστες των Windows. Είναι σχεδιασμένο για να αλλάξετε τη μορφή της εικόνας, την κλίμακα μεγέθους της εικόνας, να συμπιέσετε εικόνες και να προσθέσετε υδατογράφημα. Υποστηρίζει τα είδη των μορφών εικόνας, οι οποίες περιλαμβάνουν BMP, JPG, J2K, ΜΚΕ, PNG, TIF, TIFF και άλλα. Το λογισμικό υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή batch. Δηλαδή, μπορείτε να προσθέσετε πολλές εικόνες ακόμα και από διαφορετικούς φακέλους στη λίστα μετατροπής και να τις μετατρέψετε μαζικά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Kigo Image Converter : Λογισμικό μετατροπής εικόνων
4/ 5 stars - "Kigo Image Converter : Λογισμικό μετατροπής εικόνων" Το Kigo Image Converter είναι ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση λογισμικό μετατροπής εικόνας για τους χρήστες των Windows. Είναι σχεδιασμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>