17 Αυγούστου 2017

Day Organizer: Οργανώστε και σχεδιάστε το ημερολόγιο σας
Οργανώστε και σχεδιάστε το ημερολόγιο σας.Το Day Organizer, είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό που προσφέρει ένα πολύ καλά οργανομένο περιβάλλον και που μπορεί να σας βοηθήσει έτσι ώστε να σχεδιάσετε τον ελέυθερο χρόνο σας και να καθορίσετε παράλληλα άλλες εκδηλώσεις και υποχρεώσεις όπως (γενέθλια, γιορτές, αθλητικές δραστηριότητες, συναντήσεις,εμβολιασμούς, κ.λ.π) Στα πλεονεκτήματα της εφαρμογής περιλαμβάνονται,η εμφάνιση του τρέχοντος ημερολογιακού σχεδιασμού για μια ημέρα, εβδομάδα εργασίας, εβδομάδα και μήνα, απεριόριστος αριθμός των ημερολογίων σε κάθε διαδρομή, κοινή χρήση ημερολογίων σχεδιασμού μεταξύ πολλών χρηστών ταυτόχρονα, προγραμματισμός δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ημερολογίου, συμπίεσης και επαναφοράς, αυτόματη ανανέωση του τρέχοντος ημερολογιακού σχεδιασμού, εξαγωγή των εκδηλώσεων σε RPT, PDF, XLS, DOC και αρχεία RTF, και πολλά άλλα.

Day Organizer:  3.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Day Organizer: Οργανώστε και σχεδιάστε το ημερολόγιο σας
4/ 5 stars - "Day Organizer: Οργανώστε και σχεδιάστε το ημερολόγιο σας" Οργανώστε και σχεδιάστε το ημερολόγιο σας.Το Day Organizer, είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό που προσφέρει ένα πολύ καλά οργανομένο περ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>