13 Οκτωβρίου 2017

RansomwareFree : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από ransomware
Για την αντιμετώπιση των Ransomware έχουμε έχουμε ανεβάσει πολλές αναρτήσεις.Πρόκειται στην ουσία για κακόβουλο λογισμικό που συνήθως διανέμεται μέσω ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Μέχρι πριν από λίγο διάστημα η δράση του εστιάζονταν σε υπολογιστές με windows, όμως τελευταία άρχισε να εξαπλώνεται και σε κινητά τηλέφωνα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο κακόβουλο πρόγραμμα στοχεύει κυρίως υπολογιστές που έχουν ως εγκατεστημένο λειτουργικό τα Windows. Μόλις μολυνθεί ο υπολογιστής σας αρχίζει να κρυπτογραφεί τα αρχεία σας και όχι μόνο μπορεί να επεκταθεί και σε συνδεδεμένες με τον υπολογιστή σας μονάδες όπως εξωτερικούς δίσκους usb αλλά και σε φακέλους σας όπως για παράδειγμα στο Dropbox και γενικά σε οποιοδήποτε υπηρεσία cloud συνεχίζοντας το καταστροφικό του έργο.

Στην σημερινή μας ανάρτηση παρουσιάζουμε το Cybereason, ένα έξυπνο λογισμικό που προσφέρει σε πραγματικό χρόνο ανίχνευση για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση απλών και σύνθετων απειλών. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να εγκαταστήσουμε το λογισμικό που θα τρέχει πλέον στο υπόβαθρο και θα μας προστατεύει σε πραγματικό χρόνο απ τις απειλές αυτές.

Cybereason RansomFree 2.4.10

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

RansomwareFree : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από ransomware
4/ 5 stars - "RansomwareFree : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από ransomware" Για την αντιμετώπιση των Ransomware έχουμε έχουμε ανεβάσει πολλές αναρτήσεις.Πρόκειται στην ουσία για κακόβουλο λογισμικό που συνήθως...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>