Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

RansomwareFree : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από ransomwareΓια την αντιμετώπιση των Ransomware έχουμε έχουμε ανεβάσει πολλές αναρτήσεις.Πρόκειται στην ουσία για κακόβουλο λογισμικό που συνήθως διανέμεται μέσω ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Μέχρι πριν από λίγο διάστημα η δράση του εστιάζονταν σε υπολογιστές με windows, όμως τελευταία άρχισε να εξαπλώνεται και σε κινητά τηλέφωνα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο κακόβουλο πρόγραμμα στοχεύει κυρίως υπολογιστές που έχουν ως εγκατεστημένο λειτουργικό τα Windows. Μόλις μολυνθεί ο υπολογιστής σας αρχίζει να κρυπτογραφεί τα αρχεία σας και όχι μόνο μπορεί να επεκταθεί και σε συνδεδεμένες με τον υπολογιστή σας μονάδες όπως εξωτερικούς δίσκους usb αλλά και σε φακέλους σας όπως για παράδειγμα στο Dropbox και γενικά σε οποιοδήποτε υπηρεσία cloud συνεχίζοντας το καταστροφικό του έργο.

Στην σημερινή μας ανάρτηση παρουσιάζουμε το Cybereason, ένα έξυπνο λογισμικό που προσφέρει σε πραγματικό χρόνο ανίχνευση για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση απλών και σύνθετων απειλών. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να εγκαταστήσουμε το λογισμικό που θα τρέχει πλέον στο υπόβαθρο και θα μας προστατεύει σε πραγματικό χρόνο απ τις απειλές αυτές.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
RansomwareFree : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από ransomware
4/ 5 stars - "RansomwareFree : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από ransomware" Για την αντιμετώπιση των Ransomware έχουμε έχουμε ανεβάσει πολλές αναρτήσεις.Πρόκειται στην ουσία για κακόβουλο λογισμικό που συνήθως...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>