29 Ιουνίου 2017

CrowdInspect : Επαγγελματικό λογισμικό ασφαλείας για τα Windows
- Δωρεάν επαγγελματικό εργαλείο ασφαλείας για Windows από την CrowdStrike που έχει ως στόχο να αυξήσει την ασφάλεια του υπολογιστή σας ενημερώνοντας σας παράλληλα για την παρουσία κακόβουλου λογισμικού που μπορεί να υπάρχει στον υπολογιστή σας και επικοινωνεί μέσω του δικτύου - διαδικτύου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο ανίχνευσης, παρακολούθησης και καταγραφής σε πραγματικό χρόνο που χρησιμοποιεί πολλαπλές πηγές πληροφοριών για την ανίχνευση των αξιόπιστων ή κακόβουλων διαδικασιών. Λειτουργεί με 32 64 bit εκδόσεις των Windows από XP και πάνω .

- Πέρα από απλές συνδέσεις δικτύου, το CrowdInspect συνδέει κάθε είσοδο σε σχέση με τη διαδικασία η οποία είναι υπεύθυνη για τη δραστηριότητα αυτή. Μπορεί να εμφανίσει το όνομα της διαδικασίας σαν ένα απλό όνομα αρχείου ή την πλήρη διαδρομή του αρχείου. Εκτός από το όνομα της διαδικασίας σας δείχνει τον αναγνωριστικό αριθμό της καταχώρησης την τοπική θύρα, τοπική διεύθυνση IP, απομακρυσμένη θύρα ή απομακρυσμένη διεύθυνση IP με την οποία επικοινωνεί κάθε διαδικασία. Το εργαλείο μπορεί να φιλοξενήσει τόσο IPv4 όσο και IPv6 διευθύνσεις.- Τέλος το CrowdInspect καταγράφει λεπτομέρειες για κάθε καταχώρηση που συνδέονται με μια απομακρυσμένη διεύθυνση IP και διατηρεί μια χρονολογική λίστα με αυτά. Πατώντας sτο κουμπί VT Results μπορείτε να ελέγξτε τε σε πραγματικό χρόνο την αξιοπιστία και την εγκυρότητά της αφού κάθε σας επιλογή θα αναλυθεί και θα σκαναρισθεί με μερικά από τα εγκυρότερα antivirus και σε ένα ξεχωριστό παράθυρα θα προβάλει τα αποτελέσματα της ανάλυσης.

CrowdInspect : 1.5.0.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

CrowdInspect : Επαγγελματικό λογισμικό ασφαλείας για τα Windows
4/ 5 stars - "CrowdInspect : Επαγγελματικό λογισμικό ασφαλείας για τα Windows" - Δωρεάν επαγγελματικό εργαλείο ασφαλείας για Windows από την CrowdStrike που έχει ως στόχο να αυξήσει την ασφάλεια του υπολογιστή σας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>