Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Coolutils Photo Viewer : Μεταφέρετε φωτογραφίες από οποιαδήποτε κάμερα στον υπολογιστή σας.
Δωρεάν πρόγραμμα για να δείτε και να μεταφέρετε φωτογραφίες από οποιαδήποτε κάμερα στον υπολογιστή σας. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή, απλά τοποθετήστε την κάρτα SD  στον υπολογιστή ή συνδέστε τη φωτογραφική σας μηχανή απευθείας σε οποιαδήποτε θύρα USB και κάντε προεπισκόπηση όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας σε δευτερόλεπτα.

Σημειώστε αυτά που σας αρέσουν και με drag and drop κάντε αντιγραφή τους στο σκληρό σας δίσκο. Το Cooutils Photo Viewer υποστηρίζει αρχεία camera raw, καθώς και BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO, TGA. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος των μικρογραφιών ή να μεταβείτε σε προβολή πλήρους οθόνης.

Αντιγράψετε ή μετακινήσετε τις φωτογραφίες σας σε οποιοδήποτε υπάρχοντα φάκελο ή δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο. Ακόμη μπορείτε να μετονομάστε να αλλάξετε το μέγεθος και να περιστρέψετε τις φωτογραφίες σας και να διαγράψετε τις φωτογραφίες που δεν σας αρέσουν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Coolutils Photo Viewer : Μεταφέρετε φωτογραφίες από οποιαδήποτε κάμερα στον υπολογιστή σας.
4/ 5 stars - "Coolutils Photo Viewer : Μεταφέρετε φωτογραφίες από οποιαδήποτε κάμερα στον υπολογιστή σας." Δωρεάν πρόγραμμα για να δείτε και να μεταφέρετε φωτογραφίες από οποιαδήποτε κάμερα στον υπολογιστή σας. Για να δουλέψετε με την εφαρ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>