25 Απριλίου 2017

WaveShop : Δωρεάν επεξεργαστής ήχου με υποστήριξη και μετατροπή μεγάλου αριθμού διαφορετικών φορμά

Το WaveShop είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής ήχου. Υποστηρίζει αναπαραγωγή και μετατροπή σε πολλά είδη αρχείων ήχου συμπεριλαμβανομένων των MP3, MP2, WAV, AIFF, AU, AVR, CAFF, FLAC, HTK, IFF, MAT4, MAT5, MPC, OGG, PAF, PVF, RAW, RF64, SD2, SDF, VOC, W64, WVE και 6I αρχεία. Επιλέξτε άνοιγμα αρχείου και φορτώστε τον ήχο σας, και θα δείτε τη γνωστή οθόνη κυματομορφής. Από εκεί και πέρα επιλέξτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με τον ήχο σας. Στην εφαρμογή δεν υπάρχει κάτι το περίπλοκο μιας και ο δημιουργός του WaveShop φαίνεται ότι έχει επικεντρωθεί στα πιό ουσιώδη. Μπορεί η εφαρμογή να μην έχει εντυπωσιακό περιβάλλον με φανταχτερά μπουτόν περιλαμβάνει όμως ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο βοήθειας, και ένα πολύ έξυπνο τρόπο διαχείριση μνήμης κάτι που σημαίνει ότι η επεξεργασία του ήχου είναι εξαιρετικά γρήγορη.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

WaveShop : Δωρεάν επεξεργαστής ήχου με υποστήριξη και μετατροπή μεγάλου αριθμού διαφορετικών φορμά
4/ 5 stars - "WaveShop : Δωρεάν επεξεργαστής ήχου με υποστήριξη και μετατροπή μεγάλου αριθμού διαφορετικών φορμά" Το WaveShop είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής ήχου. Υποστηρίζει αναπαραγωγή και μετατροπή σε πολλά είδη αρχείων ήχου συμπεριλαμβανομένων ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>