05 Απριλίου 2017

virtualStudio : Βελτιώστε επαγγελματικά τις φωτογραφίες σας
Το virtualStudio είναι ένα αυτόνομο, πλήρως εξοπλισμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορεί να τρέξει virtualPhotographer και άλλα φίλτρα plug-in. Τώρα, μπορείτε πλέον γρήγορα και εύκολα να ρετουσάρετε και να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας σαν επαγγελματίας, χρησιμοποιώντας τη δύναμη των plug-ins. Το λογισμικό περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε να βρείτε σε  ένα υψηλής ποιότητας λογισμικό επεξεργασίας και έρχεται με μια ποικιλία από κορνίζες και τη δυνατότητα να προσθέσετε πληροφορίες τίτλου και πνευματικών δικαιωμάτων.Τρέχει πολλές δημοφιλείς Photoshop plug-ins μορφές αρχείων συμπεριλαμβανομένων των jpg, JPEG2000, png, bmp, gif, tiff, PSD και ορισμένων αρχείων RAW.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

virtualStudio : Βελτιώστε επαγγελματικά τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "virtualStudio : Βελτιώστε επαγγελματικά τις φωτογραφίες σας" Το virtualStudio είναι ένα αυτόνομο, πλήρως εξοπλισμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορεί να τρέξει virtualPhotographer και...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>